Warning: Declaration of New_Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/havenb/public_html/main/wp-content/themes/havenbeheer/functions/theme-functions.php on line 0
Cruisetoeristen hadden ‘veel meer’ willen zien | Havenbeheer Suriname
usflag suriname-flag

Cruisetoeristen hadden 'veel meer' willen zien

11.01.2014
|

PARAMARIBO – Het cruiseschip Ms Club Med 2 dat Suriname vandaag voor de derde keer bezocht is veilig vertrokken richting Frans-Guyana. “De METS heeft een succesvolle tour mogen afhandelen”, vertelt Vinesh Barhoe, cruisecoördinator van de Mets. “Bij de City tour was iedereen tevreden, maar de toeristen hadden veel meer willen zien.”

De bezoekers kregen van Mets een tour door het groot-centrum van Paramaribo. “Er is heel veel te zien in onze historische binnenstad en daarvoor heb je meer dan een paar uren nodig”

De afhandeling van het schip door CMA CGM Suriname is vlekkeloos verlopen ondanks dat het schip een half uur eerder moest vertrekken wegens het getij. “Onze waterstanden variëren heel sterk en dat kan maken dat wij voor de veiligheid maatregelen treffen, want bij ons staat veiligheid altijd centraal”, zegt Marlon Freeman, line operations officer van CMA CGM. “Het schip is het grootste dat onze havens heeft aangedaan sinds 2004.”

Ms Club Med doet zondagochtend rond drie uur buurland Frans-Guyana aan, waar de tour eindigt. Frans-Guyana is het laatste land in de reeks van zeven landen die werden bezocht. Hierna start een nieuwe cruise in Brazilië met een nieuwe groep toeristen.

Bron: DWTonline

Comments are closed.