Warning: Declaration of New_Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/havenb/public_html/main/wp-content/themes/havenbeheer/functions/theme-functions.php on line 0
Reeferstation | Havenbeheer Suriname
usflag suriname-flag

De Reeferstation ligt in het zuid-westelijk deel van de nieuwe haven terminal en heeft een oppervlakte van ca. 1.4000 m².

Het beschikt over de capaciteit om import, export en doorvoor reefers aan te sluiten en biedt PTI services en reparatiemogelijkheden.

De Reeferstation is voorzien van back-up generatoren die de stroomvoorziening waarborgen. Onlangs is de Reeferstation uitgebreid van 96 reeferplugs naar 119. In 2014 wordt de Reeferstation gerehabiliteerd waardoor de N.V. Havenbeheer Suriname beter kan voorzien in de behoefte voor wat de reeferaansluitingen betreft en de logistiek daarom heen.

De rehabilitatie houdt onder meer in:
• Het vergroten van containeropslagplaats door het opzetten van een opslag gebied speciaal bestemd voor lege containers.
• Het verharden van de stripzone
• Het asfalteren van de weg die leidt naar de Reeferstation.