Warning: Declaration of New_Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/havenb/public_html/main/wp-content/themes/havenbeheer/functions/theme-functions.php on line 0
Rehabilitatie Reeferstation | Havenbeheer Suriname
usflag suriname-flag

Rehabilitatie Reeferstation

25.05.2016
|

 

De rehabilitatie van de reeferstation wordt binnenkort afgerond.

In het jaar 2014 is er een aanvang gemaakt met de rehabilitatie van de Reeferstation. Een reeferstation is een opslagplaats of faciliteit waar lading in koelcontainers wordt opgeslagen. Op de reeferstation zijn er zes personen werkzaam onder toezicht van de Chief Reefer Operations.

Het project “Rehabilitatie Reeferstation” houdt in: ordening van de reeferstation, optimaliseren van de veiligheid en verruiming van de aansluitcapaciteit. Daarnaast zal de stofontwikkeling, die niet bevorderlijk is voor mens noch machines, worden tegengegaan.

De voordelen van dit project zijn:

  • Ruimtelijke ordening: de opslag van containers zal efficiënter geschieden.
  • Veiligheid: door een goede afwateringssysteem is de mogelijkheid dat elektrische kabels in het water kunnen liggen geminimaliseerd. Het opstuiven van stof afkomstig van de base corse is geëlimineerd.
  • Uitbreiding aansluitcapaciteit: de huidige aansluitcapaciteit van 119 plugs wordt verruimd naar 300 plugs.

Tot januari 2016 is 70% van de opslagruimte reeds verhard. Met de uitvoering van dit project heeft N.V. Havenbeheer Suriname een duurzame investering gepleegd. De directievoerder NV Rustwijk en Rustwijk hoopt het project in het tweede kwartaal van dit jaar op te leveren.

Comments are closed.